<del id="hpzv7"></del>
<cite id="hpzv7"><noframes id="hpzv7"><cite id="hpzv7"></cite><thead id="hpzv7"><span id="hpzv7"></span></thead><ins id="hpzv7"></ins><ins id="hpzv7"><th id="hpzv7"><ins id="hpzv7"></ins></th></ins>
<ins id="hpzv7"></ins>
<ins id="hpzv7"><noframes id="hpzv7"><ins id="hpzv7"><noframes id="hpzv7"><cite id="hpzv7"></cite><ins id="hpzv7"></ins>
<i id="hpzv7"><noframes id="hpzv7"><del id="hpzv7"></del><del id="hpzv7"></del>
<del id="hpzv7"><th id="hpzv7"><del id="hpzv7"></del></th></del>
<ins id="hpzv7"><noframes id="hpzv7"><ins id="hpzv7"></ins>
<del id="hpzv7"></del>
    歡迎訪問湖南成考網!本網站為民間交流網站,主要為廣大考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以湖南省教育考試院www.hneao.edu.cn/為準。
  • 咨詢電話:0731-85468015
城市:
成考系統:
所在位置:湖南成考網 > 試題題庫 > 專升本 > 正文

2016年湖南成人高考專升本英語考試真題及答案解析(二)

2019-05-08 15:33:58   來源:湖南成考網    點擊:
作者:傅老師
  Ⅲ. Cloze(30 points)

  Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A,B,C D. Choose the one tha is most suitable mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  Insomnia, or "poor sleep", can have bad effects on a person's health general well-being. It can 21on both our physical mental health can lead to other health22

  Insomnia can be traced to many different reasons,but what is 23 to ninny sufferers is their inability to relax fully "switch the mind 24Constant thoughts,25 around around in the mind, moving from one 26 to the next, prevent stillness peace 27 a sufferer extremely tired.

  In order to treat insomnia 28, it is first

  necessary to allow a sufferer to re-experience 29 real

  relaxation feel like.It’s almost as though they've forgotten how to relax. Once this has been 30 by the brain, then fast effective 31 can be made to reeducate the unconscious towards allowing the person to relax 32 to allow a natural state of sleep

  to33

  Hypnotherapy(催眠療法) is one of the fastest and

  most effective ways of 34 this goal for long-lasting results.

  Sleeping pills, if used at all, should only be a short-term35as their effect is soon reduced their side effects can be deep far-reaching.

  21. A. harm

  B. affect

  C. change

  D. Impact

  答案:D

  22. A. demands

  B. concerns

  C. Reasons

  D. Questions

  答案:B

  23. A. interesting

  B. same

  C. common

  D. Alike

  答案:C

  24. A. on

  B. off

  C. up

  D. Down

  答案:B

  25. A.getting

  B.taking

  C.going

  D.pulling

  答案:D

  26. A. image

  B. dream

  C. concept

  D. Thought

  答案:D

  27.A.cause

  B.1eave

  C.disturb

  D.1ead

  答案:B

  28.A carefully

  B easily

  C.effectively

  D.Finally

  答案:C

  29.A if

  B.how

  C.where

  D.What

  答案:D

  30.A remembered

  B pulled

  C.changed

  D.Printed

  答案:A

  31.A.scales

  B.steps

  C.methods

  D.techniques

  答案:B

  32.A fully

  B recently

  C.silently

  D.Actively

  答案:A

  33.A.appear

  B.show

  C.occur

  D.Realize

  答案:C

  34.A.achieving

  B.targeting

  C keeping

  D.Aiming

  答案:A

  35.A.0bject

  B.system

  C.result

  D.Strategy

  答案:D

注:詳細內容及信息以湖南省教育招生考試院為準

未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

轉載請注明:文章轉載自 湖南成考網 [http://www.hbjcsmy.cn/]
本文關鍵詞: 成人高考試題   成人高考英語   成考英語  
本文地址:http://www.hbjcsmy.cn/show-1030-6599-1.html

上一篇:2016年湖南成人高考專升本英語考試真題及答案解析(一)
下一篇:2016年湖南成人高考專升本英語考試真題及答案解析(三)

湖南成人高考提升便捷服務

【考試時間:10月24、25日】

湖南成人高考報名系統 考生查詢服務大廳
距2020全國成人高考:僅剩 272
【請廣大考生提前備考】
加入湖南成考公眾號
湖南成考網
微信公眾號
(掃一掃加入)
加入湖南成考交流群

掃一掃加入微信交流群

與考生自由互動、并且能直接與資深老師進行交流、解答。